040 848 80 69 bob@bobdewebbouwer.com

BobMaat website

bob bouwt de website, jij verzorgt de content

€ 1.975,00

eenmalige vanaf prijs, exclusief BTW

Dit is allemaal inbegrepen in het BobMaat website pakket:

 • Bob bouwt je hele website voor je
 • Maatwerk design, dus geen standaard template
 • Bob richt je homepage, contactpagina en nog maximaal 5 extra pagina’s in
 •  Bob richt een pagina in waarop je blog of nieuws berichten verschijnen
 • Je kunt zelf zoveel pagina’s aanmaken als je wilt
 • Gebouwd in WordPress, het CMS waarmee 40% van alle websites werkt
 • Gebruiksvriendelijke page builder waarmee je alles zelf eenvoudig aanpast
 • Responsive design voor een perfecte weergave op telefoons en tablets
 • Geoptimaliseerd voor Google (SEO)
 • Beveiliging tegen hackers, malware en virussen
 • Uitgebreide statistieken via Google Analytics
 • Bob installeert WordPress en stelt alles in
 •  6 maanden support per e-mail of telefoon

   Dit is niet standaard inbegrepen:

 • Teksten en afbeeldingen (deze dien je zelf aan te leveren)
 • Hosting en onderhoud
 • Persoonlijke training om te leren werken met WordPress
 • WooCommerce webshop
 • Meerdere talen
 • Nieuwsbriefsysteem
 • Membership systeem

Bovenstaande onderdelen en andere opties zijn wel tegen meerprijs bij dit pakket te boeken. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte!

Jij hebt helemaal geen tijd of zin om zelf je website te bouwen, maar je kunt wel goed teksten schrijven en beschikt al over mooie foto’s.

Kies dan voor het BobMaat website pakket!

Bij dit pakket bouwt Bob een professionele WordPress website op maat voor je. Geen standaard template dus, maar een website waarbij het design en de functionaliteiten volledig worden afgestemd op jouw wensen. En je kunt de vorderingen live volgen!

Je homepage is de belangrijkste pagina van je website, en Bob zorgt er dan ook voor dat deze werkelijk schitterend wordt. En bovendien ook zeer effectief; zo zal Bob ervoor zorgen dat je belangrijkste diensten of producten duidelijk naar voren komen, dat je klanten weten waarom ze jou moeten kiezen en dat ze zo makkelijk mogelijk contact met je kunnen opnemen. En over contact gesproken: ook je contactpagina verzorgt Bob tot in de puntjes, met o.a. een contactformulier en – indien gewenst – een Google Maps kaartje.

Daarnaast richt Bob nog maximaal 5 andere pagina’s voor je in, evenals een pagina waarop je blog- of nieuwsberichten verschijnen. Je kunt zelf overigens zoveel pagina’s aanmaken als je maar wilt. Dat is heel gemakkelijk, want Bob installeert een heel gebruiksvriendelijke page builder zoals Divi, Elementor, Bricks of de standaard Gutenberg editor met een
addon plugin zoals Greenshift waarmee je zonder enige kennis van code een mooie pagina kunt bouwen.

En kom je er toch even niet uit? Dan kun je Bob altijd even bellen of mailen, want er is 6 maanden support inbegrepen bij dit pakket.

Naast een page builder plugin installeert Bob ook een SEO plugin die je helpt je site te optimaliseren voor Google, een plugin die hackers en virussen buiten de deur houdt en Google Analytics voor uitgebreide statistieken.

Hoewel Bob bij dit pakket je website compleet werkend oplevert moet je zelf wel wat huiswerk doen voor het zover is. Je moet namelijk wel zelf je teksten en afbeeldingen aanleveren,
en een vragenlijst invullen zodat Bob weet wat je precies wilt.

Wil je liever dat Bob ook dit onderdeel (samen met jou) verzorgt? Kijk dan eens naar Bobs Top Website.

Bobs portfolio

Zo mooi kan jouw nieuwe website ook worden!

De website waar het in 2003 allemaal mee begon is www.djhuren.nl. Deze site is een prima voorbeeld van een goede leadgeneratie website en levert dan ook honderden aanvragen per jaar op.

Adviesbureau Media Adviseurs Nederland wilde het maximale uit hun website halen en koos dan ook voor het Bobs Top Website pakket, waarbij Bob ook alle teksten en afbeeldingen verzorgde.

Screenshot AE Connected

Klanten van AE Connected kunnen hun perfecte internetoplossing vinden middels custom filters en een adviestool. De site is opgebouwd met meerdere aan elkaar gelinkte custom post types.

Screenshot ogjg

Op ogjg.nl kunnen ouderen colleges boeken die gegeven worden door jongeren. De website moest dan ook zowel jongeren als ouderen aanspreken. 
Voor het afrekenen van de colleges is WooCommerce gebruikt, met diverse custom fields en vormgeving.

Coach Carla was toe aan een nieuwe website, en die moest vooral professioneel zijn en rust uitstralen. Daarnaast wilde Carla graag een mailinglijst kunnen opbouwen door het weggeven van e-books, dus ook dit is geïntegreerd in de website.

Screenshot Eduardvanbeinum.nl

Openbare Basisschool Eduard van Beinum wilde een nieuwe website die aansluit bij de nieuwe kleurrijke huisstijl. Bob bouwde een site met een speels design en een afspraak systeem waarmee direct online een rondleiding gepland kan worden.

screenshot outdoors

Evenementen- en verblijfslocatie Outdoors Holten had een professionele website nodig om hun diverse doelgroepen te bereiken. Bob bouwde een stoere site met veel ronde vormen die goed past bij het ronde logo en outdoor concept van deze locatie.

artiestenbureau.eu

Met de uitgebreide filtermogelijkheden op Artiestenbureau.eu kunnen bezoekers snel de juiste artiest vinden. Deze site is gebouwd met behulp van Toolset Custom Post Types, waardoor alle pagina’s automatisch gevuld worden vanuit de database.

screenshot installbrabant

Voor installatiebedrijf InstallBrabant bouwde Bob in 2018 al een nieuwe website, maar 5 jaar later vond eigenaar Bas het tijd voor een nieuwe look en feel. Bob bouwde een sfeervolle, warme website waarop de belangrijkste diensten worden uitgelicht.

Screenshot meesterwerkvoorondernemers.nl

Via de website van Tol Watertechniek kunnen klanten een offerte aanvragen met behulp van het WooCommerce webshop systeem. Tol is een internationaal bedrijf, dus de website is met de
WPML plugin beschikbaar gemaakt in 3 talen.

Veju verkoopt en repareert scooters, maar de oude website was daar totaal niet op ingericht. Bob maakte er een frisse en moderne WooCommerce webshop van, waarin ook ruimte is voor de reparatie kant.

screenshot valleiglas.nl

Valleiglas wilde een moderne, professionele webshop op basis van WooCommerce. De klant kan diverse productopties toevoegen waarvan de extra kosten op basis van diverse variabelen automatisch berekend worden, wat ook geldt voor de verzendkosten.

screenshot dubbeldekker

Dubbeldekkerdiner.nl biedt dinerarrangementen in een ouderwetse Londense dubbeldekker bus aan.
Hun website heeft een chique vintage uitstraling met moderne elementen als een video header en enorme kopteksten. Een zeer geslaagde combi!

Attractieverhuurbedrijf PartyFun wilde een nieuwe website waarop klanten hun hele assortiment konden bekijken, en direct een aanvraag konden plaatsen. Bob gebruikte WooCommerce als basis en paste deze aan op de behoeften van een verhuurbedrijf.
Screenshot Organictan

Licht-en-geluid.com is een website met informatieve artikelen en een directory met bedrijven. Deze werkt met custom post types gemaakt met de Toolset plugin en er wordt geld verdiend met affiliate marketing en de verkoop van advertenties.

En wat vinden Bobs klanten ervan?

star

Met Bob de Webbouwer kijken wij terug op een zeer productief jaar. Hij ontwikkelde voor ons kantoor 3 wordpress websites.  Zowel inhoudelijk als qua uitstraling heeft Bob prima gebouwd aan de uitstraling van ons kantoor. Hij heeft ons prima wegwijs gemaakt in de werking van Wordpress en het zo wel makkelijk gemaakt om zelf content online te kunnen zetten. Prima werk Marcel we zijn er blij mee.

Jaap Budding

star

Marcel, Bob de Webbouwer, is nu al een aantal jaren mijn eerste aanspreekpunt voor als er issues zijn met mijn sites. Hij is op elk schappelijk tijdstip bereikbaar, pakt het heel snel op. Is redelijk in wat vraagt voor zijn inspanningen en heeft voor mij eigenlijk nog nooit iets niet kunnen oplossen. En tegelijkertijd word ik dankzij zijn uitleg en hulp steeds zelfstandiger.Top ontwikkelaar, fijn mens om mee te werken.

Gijs Palsrok

star

Jeetje, ik ben gewoon een beetje sprakeloos. Zo ontzettend mooi is het geworden. En wat het extra bijzonder maakt is dat ik het ongeveer zo in mijn hoofd had. Ik word hier echt heel blij van hoor. Ik heb lange tijd gehad dat ik niet met plezier naar mijn website ging, maar nu is het is zo overzichtelijk en stijlvol. Echt top gedaan. Heel erg bedankt voor zover. Wat een prachtige site is het weer !

Suzannah de Groot

Waarom kiezen voor Bob?

 • 20 jaar ervaring met het bouwen en verbeteren van websites
 • Allround website expert : WordPress, usability, SEO, HTML, CSS enzovoorts
 • Goed bereikbaar en uitstekende support 
 • Snelle oplevering : binnen enkele weken staat je nieuwe website online
 • Betaalbare prijzen en een prima prijs / kwaliteit verhouding

Wie is Bob de webbouwer?

Marcel Melis Bob de webbouwerBob de webbouwer heet eigenlijk Marcel Melis (1979). Maar ja, Marcel de webbouwer is natuurlijk minder makkelijk te onthouden (en vooral ook véél minder leuk) dan Bob de webbouwer ????

Ik bouwde al in 2003 mijn eerste website, en heb in de loop der jaren enorm veel geleerd over alles wat met websites te maken heeft. 

Die kennis zet ik graag in om een geweldige website voor je te bouwen, of om jouw bestaande website te verbeteren. Bel of mail me gerust!

 

Hosting en onderhoud

Om te zorgen dat mensen je website op internet kunnen bezoeken heb je ook een domeinnaam en hosting nodig. Indien gewenst kan Bob dat voordelig voor je verzorgen.

Daarnaast dienen WordPress en alle plugins zeer regelmatig geupdate te worden. Zo blijft alles soepel werken en houd je hackers en virussen buiten de deur.
Dat updaten kun je eenvoudig zelf doen, maar je kunt ook kiezen voor Bobs onderhoudsabonnement zodat je daar zelf geen omkijken meer naar hebt.

Hosting en domeinnaam

Je website altijd snel bereikbaar.

 • € 10,00 exclusief BTW per maand *
 • Krachtig pakket geoptimaliseerd voor WordPress
 • 10 GB SSD schijfruimte
 • Automatische dagelijkse backups
 • Inclusief gratis domeinnaam en e-mail adressen
 • Gratis SSL certificaat (https)
 • Vooruit per jaar gefactureerd
 • * Webshops e.d. kosten € 20,00 p/m

Onderhoud

Houd je site veilig en up to date. Hosting niet inbegrepen.

 • € 20,00 exclusief BTW per maand
 • Maandelijkse update van WordPress en plugins
 • Controle of alles nog naar behoren werkt
 • Controle op malware en virussen
 • Controle op andere site health problemen
 • Dagelijkse backups naar Google Drive
 • Ook mogelijk als je geen hosting bij Bob hebt
 • Vooruit per jaar gefactureerd

Full Service

Hosting, onderhoud én strippenkaart tegoed in 1 pakket.

 • € 57,50 exclusief BTW per maand
 • Alles onder "Hosting en domeinnaam"
 • Alles onder "Onderhoud"
 • Strippenkaart tegoed van 5 uur per jaar
 • Tegoed inzetbaar voor deze werkzaamheden 
 • Vooruit per jaar gefactureerd