040 848 80 69 bob@bobdewebbouwer.com

Training “Werken met WordPress”

als je al een website hebt en daar meer mee wilt kunnen

€ 225,00

eenmalig, exclusief BTW

 • 2 uur lang 1 op 1 training met Bob (groepstraining ook mogelijk)
 • Ook online te volgen via Zoom
 • Welke onderdelen vind je in het WordPress admin menu
 • Wat zijn plugins en widgets, en wat kun je ermee
 • Hoe bewerk je pagina’s en blogberichten, en hoe voeg je nieuwe toe
 • Hoe bewerk je teksten en afbeeldingen, en hoe voeg je nieuwe toe
 • Hoe kun je kleuren, lettertype, randen, animaties enzovoorts aanpassen
 • Hoe scoor je in Google, en hoe werkt het met updates en backups
 • Als je kiest voor het BobMaat website pakket krijg je € 75,00 korting

Maatwerk training

bepaal zelf wat je wilt leren

€ 225,00

vanaf, exclusief BTW

 • 2 uur 1 op 1 training met Bob (groepstraining ook mogelijk)
 • Ook online te volgen via Zoom
 • Je maakt zelf een lijstje met dingen die je wilt leren, bijvoorbeeld:
 • Hoe doe je … in jouw thema / page builder
 • Een mooie layout met kolommen, achtergronden enzovoorts maken
 • De header en footer van je website aanpassen
 • Het uiterlijk van je blogberichten aanpassen
 • Een webshop, membership of andere functionaliteit toevoegen
 • Ook langer te boeken tegen een tarief van € 75,00 per uur extra

Heb je al een WordPress website, maar is het toch moeilijker dan je dacht?

“Met WordPress kun je heel gemakkelijk zelf alles op je website aanpassen!” werd er tegen je gezegd. Dus je hebt een WordPress website laten bouwen. Hartstikke mooi geworden!
Maar nu wil je eigenlijk zelf wel een stukje tekst aanpassen. Of je hebt net een geweldige foto gekregen die je op de website wilt zetten. Of je hebt groot nieuws dat echt gedeeld moet worden op je site. Maar hoe doe je dat nou allemaal? Geen idee! 

Je hebt al tig video’s bekeken op YouTube, allerlei artikelen gelezen maar je komt er gewoon niet uit. Of misschien heb je al wel uitgevogeld hoe je die ene afbeelding kon aanpassen, maar nu staat alles helemaal door de war 🙁  Nog even en die computer vliegt echt het raam uit hoor! En dan krijg je ook nog allerlei meldingen over updates, en dat je website niet veilig is… HELP!!!

Geen nood, ik kan je helpen 🙂 Tijdens mijn training “Werken met WordPress” leer je in 2 uur tijd alle ins & outs van WordPress. Ik ga met jou achter de computer zitten en we gaan direct aan de slag op jouw eigen website. We lopen samen het hele WordPress admin menu door zodat je eindelijk snapt waar dat allemaal voor dient en waar je alles kunt instellen, waar je de teksten in je sidebar en footer kunt aanpassen, waar je de pagina’s op je website vindt en hoe je deze kan bewerken, hoe je een blogbericht schrijft, hoe je extra functies toevoegt aan je website met plugins (zoals een contactformulier of social media knoppen) en natuurlijk hoe je de teksten en afbeeldingen op je pagina’s kunt aanpassen. Ik sta 2 uur lang volledig tot jouw beschikking en je kunt me alles vragen wat je maar wilt!  

Beheren jullie de website met meerdere personen? Geen probleem natuurlijk, deze training kan ook als groepstraining worden gegeven.

De training vindt plaats op Bobs kantoor in Waalre (nabij Eindhoven). Bob kan ook naar jouw kantoor komen, maar in dat geval komt er nog een reiskostenvergoeding bij. 

Deze training is ook prima online te volgen via Zoom. Dat is een online omgeving vergelijkbaar met Skype, waarin we kunnen (video)bellen via internet. Je kunt je scherm met me delen, en als je wilt kan ik je scherm scherm ook overnemen, zodat ik je precies kan vertellen of laten zien wat je moet doen. Je hoeft hier verder niets voor te installeren; je krijgt een mailtje met daarin een link en een wachtwoord waarmee je direct kunt inloggen. De hele training wordt opgenomen zodat je deze later nog eens rustig terug kunt kijken. 

Maatwerk training: bepaal zelf wat je wilt leren

Jij hebt al een tijdje een WordPress website. De basis beheers je inmiddels wel; je weet waar je pagina’s moet aanpassen en ook berichten op je blog zetten lukt prima. Maar nu loop je toch tegen wat dingen aan die je niet weet… Hoe maak je bijvoorbeeld meerdere kolommen? Hoe stel je een ander lettertype in? Hoe verander je de kleur van de links in je menu? 
Hoe doe je … in Gutenberg, Divi, Elementor, Brizy, Avada, WP Bakery of een andere page builder? Ook voor al dat soort vragen kun je bij Bob terecht tijdens een training op maat!

Een training op maat heeft geen vaste inhoud. Je gaat gewoon samen met Bob achter de computer zitten, we pakken je website erbij en jij vertelt Bob wat je weten.
Bob zal je vragen zo goed mogelijk proberen te beantwoorden en de gewenste aanpassingen direct met je doorvoeren. 

Het basistarief voor een training op maat bedraagt € 225,00 exclusief BTW voor een training van 2 uur, maar als je meer tijd nodig hebt kun je ook langer boeken tegen een tarief
van € 75,00 exclusief BTW per extra uur.

Wil jij echt alle ins & outs van webdesign leren, waarbij we samen jouw (eerste) complete website bouwen? Waarbij je alles leert over SEO, usability, conversie optimalisatie, design, teksten, afbeeldingen en alle andere zaken die je moet weten om er echt een top website van te maken? Dan kunnen we ook een meerdaags trainingstraject op maat samenstellen.

De training vindt plaats op Bobs kantoor in Waalre (nabij Eindhoven). Bob kan ook naar jouw kantoor komen, maar in dat geval komt er nog een reiskostenvergoeding bij. 

Deze training is ook prima online te volgen via Zoom. Dat is een online omgeving vergelijkbaar met Skype, waarin we kunnen (video)bellen via internet. We kunnen daarin allebei ons scherm delen, zodat ik je precies kan vertellen – of laten zien – wat je moet doen. Je hoeft hier verder niets voor te installeren; je krijgt een mailtje met daarin een link en een wachtwoord waarmee je direct kunt inloggen. De hele training wordt opgenomen zodat je deze later nog eens rustig terug kunt kijken. 

Waarom kiezen voor Bob?

 • 20 jaar ervaring met het bouwen en verbeteren van websites
 • Allround website expert : WordPress, usability, SEO, HTML, CSS enzovoorts
 • Ruime ervaring met o.a. Divi, Elementor, Brizy, Oxygen, Avada enzovoorts
 • Goed bereikbaar en uitstekende support 
 • Betaalbare prijzen en een prima prijs / kwaliteit verhouding

Wie is Bob de webbouwer?

Marcel Melis Bob de webbouwerBob de webbouwer heet eigenlijk Marcel Melis (1979). Maar ja, Marcel de webbouwer is natuurlijk minder makkelijk te onthouden (en vooral ook véél minder leuk) dan Bob de webbouwer ????

Ik bouwde al in 2003 mijn eerste website, en heb in de loop der jaren enorm veel geleerd over alles wat met websites te maken heeft. 

Die kennis zet ik graag in om jou te helpen met het bouwen van jouw website!

 

En wat vinden Bobs klanten ervan?

star

Met Bob de Webbouwer kijken wij terug op een zeer productief jaar. Hij ontwikkelde voor ons kantoor 3 wordpress websites.  Zowel inhoudelijk als qua uitstraling heeft Bob prima gebouwd aan de uitstraling van ons kantoor. Hij heeft ons prima wegwijs gemaakt in de werking van Wordpress en het zo wel makkelijk gemaakt om zelf content online te kunnen zetten. Prima werk Marcel we zijn er blij mee.

Jaap Budding

star

Marcel, Bob de Webbouwer, is nu al een aantal jaren mijn eerste aanspreekpunt voor als er issues zijn met mijn sites. Hij is op elk schappelijk tijdstip bereikbaar, pakt het heel snel op. Is redelijk in wat vraagt voor zijn inspanningen en heeft voor mij eigenlijk nog nooit iets niet kunnen oplossen. En tegelijkertijd word ik dankzij zijn uitleg en hulp steeds zelfstandiger.Top ontwikkelaar, fijn mens om mee te werken.

Gijs Palsrok

star

Jeetje, ik ben gewoon een beetje sprakeloos. Zo ontzettend mooi is het geworden. En wat het extra bijzonder maakt is dat ik het ongeveer zo in mijn hoofd had. Ik word hier echt heel blij van hoor. Ik heb lange tijd gehad dat ik niet met plezier naar mijn website ging, maar nu is het is zo overzichtelijk en stijlvol. Echt top gedaan. Heel erg bedankt voor zover. Wat een prachtige site is het weer !

Suzannah de Groot

Reiskosten

Kom je naar Bobs kantoor of is de locatie waar je wilt afspreken binnen een straal van 15 km vanaf Waalre (de groene cirkel hieronder)?
Dan rekent Bob geen reiskosten.

Is de locatie waar je wilt afspreken meer dan 15 km van Waalre verwijderd, maar minder dan 55 km (de gele cirkel hieronder)?
Dan rekent Bob een reiskostenvergoeding van € 50,00 + € 0,30 per gereden kilometer.

Ligt de locatie waar je wilt afspreken meer dan 55 kilometer vanaf Waalre (dus buiten de gele cirkel hieronder)? 
Dan rekent Bob een reiskostenvergoeding van € 100,00 + € 0,30 per gereden kilometer.

Gerelateerde artikelen