040 848 80 69 bob@bobdewebbouwer.com

Landingspagina

Een landingspagina (landing page in het Engels) is een speciale pagina die volledig is ingericht om 1 specifiek(e) product of dienst te verkopen.
Een landingspagina bevat meestal niet dezelfde header en footer als de rest van de site, en meestal ook geen navigatiemenu.

Een landingspagina is vaak een vrij lange pagina, waarop alle belangrijke eigenschappen en voordelen van het betreffende product of de dienst worden uitgelicht. Vaak vind je tussendoor call to action knoppen die verwijzen naar een gedeelte onderaan de pagina waar de prijs staat en een mogelijkheid om het product te kopen.

Zo’n landingspagina komt meestal niet voor in de normale (navigatie)structuur van een website en wordt dan ook vooral gebruikt in combinatie met nieuwsbrieven of speciale media acties (kijk op website.nl/pagina).

Heb je een vraag over dit begrip? Stel je vraag hier!

Gerelateerde begrippen

Gerelateerde artikelen op Bob’s Blog

Geen gerelateerde artikelen gevonden

Hulp nodig met je website?

Dit artikel is geschreven door Bob de webbouwer, een allround website expert die regelmatig blogt over allerlei onderwerpen die je helpen bij (het bouwen van) jouw website. Heb je hulp nodig? Huur Bob de webbouwer dan in om een website voor je te bouwen, jouw website te verbeteren of een training te verzorgen.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Heeft dit artikel je zo goed geholpen dat je mij niet meer nodig hebt?
Of heb je juist wel nog een vraag die je hieronder aan me wilt stellen?

Dan wordt een kleine eenmalige donatie altijd zeer op prijs gesteld 🙂

Bedrag

0 Reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *