Bob de webbouwer bouwt en verbetert websites 040 848 80 69 bob@bobdewebbouwer.com

Bobs Top website

als je echt het maximale uit je website wilt halen

€ 3.975,00

eenmalige vanaf prijs exclusief BTW

Dit is allemaal inbegrepen in Bobs Top website pakket:

 •  Uitgebreide intake op jouw werkplek (incl. reiskosten door heel Nederland)
 • Bob maakt foto’s voor de website op jouw werkplek
 • Bob bouwt je hele website voor je, jij hoeft er niets aan te doen
 • Design en functionaliteiten op maat, dus geen standaard template
 • WooCommerce webshop, meerdere talen of andere premium uitbreiding
 • Bob richt je homepage en contactpagina in
 • Bob richt een pagina in waarop je blog of nieuws berichten verschijnen
 • Bob verzorgt alle teksten en afbeeldingen voor maximaal 5 extra pagina’s
 • Je kunt zelf zoveel pagina’s aanmaken als je wilt
 • Gebouwd in WordPress, waarmee je zelf eenvoudig alles kunt aanpassen
 • Gebruiksvriendelijke page builder naar keuze
 • Responsive design voor een perfecte weergave op telefoons en tablets
 • Geoptimaliseerd voor Google (SEO)
 • Beveiliging tegen hackers, malware en virussen
 • Uitgebreide statistieken via Google Analytics
 • 2 uur WordPress training op Bobs kantoor of op afstand na oplevering
 • 1 jaar hosting en onderhoud inbegrepen
 • 1 jaar support per e-mail en telefoon

Wil jij een website die écht iets oplevert?

Dan is Bobs Top website een prima investering. Kost wat, maar dan heb je ook wat 😉

Bij het BobMaat website pakket levert Bob je website helemaal werkend op, maar de voorbereiding, teksten en afbeeldingen moet je bij dat pakket zelf verzorgen.
En laat dat nou net het allerbelangrijkste onderdeel van je site zijn…

Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat (de structuur van) een website perfect wordt afgestemd op je potentiële klant, en goede teksten zorgen ervoor dat die potentiële klant ervan overtuigd wordt dat hij of zij bij jou moet zijn. Daarnaast zorgen goede teksten er ook voor dat je optimaal vindbaar bent in Google, want die potentiële klant moet natuurlijk nog wel eerst op je website terecht komen. Tenslotte moeten je afbeeldingen goed aansluiten bij het gekozen kleurenschema, de gewenste uitstraling en natuurlijk bij je diensten of producten. 

Heel veel website falen echter op dit gebied…

Ik zie vaak de mooiste websites voorbij komen, die geen cent opleveren. Dat ligt dan 9 van de 10 keer aan de teksten, structuur en afbeeldingen.

De meeste ondernemers weten namelijk best wel wat te vertellen over hun bedrijf, producten of diensten, maar ze hebben geen idee hoe je teksten zo schrijft dat je website op de juiste zoekwoorden vindbaar is in Google, en hoe je er met een juiste combinatie van teksten, afbeeldingen en knoppen voor zorgt dat je bezoekers ook echt klant bij je worden. 

Als je kiest voor Bobs Top website hoef jij je daar geen zorgen over te maken, want dan komt Bob naar jouw werkplek voor een uitgebreide intake waarbij we samen onderzoeken waarvoor mensen naar je website komen, kijken naar welke websites je aanspreken, welk kleurenschema we gaan hanteren, welke functies je website moet hebben enzovoorts.
Alles wat nodig is om helder te krijgen hoe jouw nieuwe website eruit moet komen te zien.

Daarnaast maakt Bob ook een aantal foto’s die we op de website kunnen gebruiken. Natuurlijk van jou en je collega’s, maar ook van je kantoor, je bedrijfsauto(s), je werk enzovoorts, zodat we genoeg beeldmateriaal hebben om je website visueel aantrekkelijk te maken en je bezoekers letterlijk een goed beeld te geven van jouw bedrijf. 

Daarna gaat Bob voor je aan de slag. Net als bij het BobMaat pakket krijg je ook nu natuurlijk een professionele website op maat, waarvan je de ontwikkeling live kunt volgen. 
Maar bij dit pakket neemt Bob ook de teksten en afbeeldingen voor zijn rekening, want alleen als ook dat perfect op orde is wordt het echt een top website! 

Tenslotte is ook 1 jaar hosting en onderhoud bij dit pakket inbegrepen (ter waarde van € 360,00) zodat je daar ook geen omkijken naar hebt.

Als de site is opgeleverd ben je van harte welkom op Bobs kantoor in Waalre, waarbij je in 2 uur tijd precies leert hoe je nieuwe website werkt zodat je zelf eenvoudig alles kunt aanpassen en blogs of nieuwsberichten kunt toevoegen. Deze WordPress training kan eventueel ook op afstand gegeven worden als je geen tijd hebt om naar Waalre te komen.

Dus wil jij ook een website die echt iets oplevert? Kies dan voor Bobs Top website!

Bobs portfolio

Zo mooi kan jouw nieuwe website ook worden!

De website waar het in 2003 allemaal mee begon is www.djhuren.nl. Deze site is een prima voorbeeld van een goede leadgeneratie website en levert dan ook honderden aanvragen per jaar op.

Adviesbureau Media Adviseurs Nederland wilde het maximale uit hun website halen en koos dan ook voor het Bobs Top Website pakket, waarbij Bob ook alle teksten en afbeeldingen verzorgde.

Screenshot AE Connected

Klanten van AE Connected kunnen hun perfecte internetoplossing vinden middels custom filters en een adviestool. De site is opgebouwd met meerdere aan elkaar gelinkte custom post types.

Screenshot ogjg

Op ogjg.nl kunnen ouderen colleges boeken die gegeven worden door jongeren. De website moest dan ook zowel jongeren als ouderen aanspreken. 
Voor het afrekenen van de colleges is WooCommerce gebruikt, met diverse custom fields en vormgeving.

Coach Carla was toe aan een nieuwe website, en die moest vooral professioneel zijn en rust uitstralen. Daarnaast wilde Carla graag een mailinglijst kunnen opbouwen door het weggeven van e-books, dus ook dit is geïntegreerd in de website.

Screenshot Eduardvanbeinum.nl

Openbare Basisschool Eduard van Beinum wilde een nieuwe website die aansluit bij de nieuwe kleurrijke huisstijl. Bob bouwde een site met een speels design en een afspraak systeem waarmee direct online een rondleiding gepland kan worden.

screenshot outdoors

Evenementen- en verblijfslocatie Outdoors Holten had een professionele website nodig om hun diverse doelgroepen te bereiken. Bob bouwde een stoere site met veel ronde vormen die goed past bij het ronde logo en outdoor concept van deze locatie.

artiestenbureau.eu

Met de uitgebreide filtermogelijkheden op Artiestenbureau.eu kunnen bezoekers snel de juiste artiest vinden. Deze site is gebouwd met behulp van Toolset Custom Post Types, waardoor alle pagina’s automatisch gevuld worden vanuit de database.

screenshot valleiglas.nl
Valleiglas wilde een moderne, professionele webshop op basis van WooCommerce. De klant kan diverse productopties toevoegen waarvan de extra kosten op basis van diverse variabelen automatisch berekend worden, wat ook geldt voor de verzendkosten.
Screenshot meesterwerkvoorondernemers.nl

Via de website van Tol Watertechniek kunnen klanten een offerte aanvragen met behulp van het WooCommerce webshop systeem. Tol is een internationaal bedrijf, dus de website is met de
WPML plugin beschikbaar gemaakt in 3 talen.

Veju verkoopt en repareert scooters, maar de oude website was daar totaal niet op ingericht. Bob maakte er een frisse en moderne WooCommerce webshop van, waarin ook ruimte is voor de reparatie kant.

Screenshot meesterwerkvoorondernemers.nl
Meesterwerk voor ondernemers verkoopt pakketten voor juridische ondersteuning. De site biedt daarnaast veel juridische informatie, waarvan een deel verborgen is achter een login die alleen toegankelijk is voor geregistreerde leden.
screenshot dubbeldekker

Dubbeldekkerdiner.nl biedt dinerarrangementen in een ouderwetse Londense dubbeldekker bus aan.
Hun website heeft een chique vintage uitstraling met moderne elementen als een video header en enorme kopteksten. Een zeer geslaagde combi!

Attractieverhuurbedrijf PartyFun wilde een nieuwe website waarop klanten hun hele assortiment konden bekijken, en direct een aanvraag konden plaatsen. Bob gebruikte WooCommerce als basis en paste deze aan op de behoeften van een verhuurbedrijf.
Screenshot Organictan

Licht-en-geluid.com is een website met informatieve artikelen en een directory met bedrijven. Deze werkt met custom post types gemaakt met de Toolset plugin en er wordt geld verdiend met affiliate marketing en de verkoop van advertenties.

En wat vinden Bobs klanten ervan?

star

Met Bob de Webbouwer kijken wij terug op een zeer productief jaar. Hij ontwikkelde voor ons kantoor 3 wordpress websites.  Zowel inhoudelijk als qua uitstraling heeft Bob prima gebouwd aan de uitstraling van ons kantoor. Hij heeft ons prima wegwijs gemaakt in de werking van Wordpress en het zo wel makkelijk gemaakt om zelf content online te kunnen zetten. Prima werk Marcel we zijn er blij mee.

Jaap Budding

star

Marcel, Bob de Webbouwer, is nu al een aantal jaren mijn eerste aanspreekpunt voor als er issues zijn met mijn sites. Hij is op elk schappelijk tijdstip bereikbaar, pakt het heel snel op. Is redelijk in wat vraagt voor zijn inspanningen en heeft voor mij eigenlijk nog nooit iets niet kunnen oplossen. En tegelijkertijd word ik dankzij zijn uitleg en hulp steeds zelfstandiger.Top ontwikkelaar, fijn mens om mee te werken.

Gijs Palsrok

star

Jeetje, ik ben gewoon een beetje sprakeloos. Zo ontzettend mooi is het geworden. En wat het extra bijzonder maakt is dat ik het ongeveer zo in mijn hoofd had. Ik word hier echt heel blij van hoor. Ik heb lange tijd gehad dat ik niet met plezier naar mijn website ging, maar nu is het is zo overzichtelijk en stijlvol. Echt top gedaan. Heel erg bedankt voor zover. Wat een prachtige site is het weer !

Suzannah de Groot

Waarom kiezen voor Bob?

 • 20 jaar ervaring met het bouwen en verbeteren van websites
 • Allround website expert : WordPress, usability, SEO, HTML, CSS enzovoorts
 • Goed bereikbaar en uitstekende support 
 • Snelle oplevering : binnen enkele weken staat je nieuwe website online
 • Betaalbare prijzen en een prima prijs / kwaliteit verhouding

Wie is Bob de webbouwer?

Marcel Melis Bob de webbouwerBob de webbouwer heet eigenlijk Marcel Melis (1979). Maar ja, Marcel de webbouwer is natuurlijk minder makkelijk te onthouden (en vooral ook véél minder leuk) dan Bob de webbouwer ????

Ik bouwde al in 2003 mijn eerste website, en heb in de loop der jaren enorm veel geleerd over alles wat met websites te maken heeft. 

Die kennis zet ik graag in om een geweldige website voor je te bouwen, of om jouw bestaande website te verbeteren. Bel of mail me gerust!

 

Hosting en onderhoud

Om te zorgen dat mensen je website op internet kunnen bezoeken heb je ook een domeinnaam en hosting nodig. Indien gewenst kan Bob dat voordelig voor je verzorgen.

Daarnaast dienen WordPress en alle plugins zeer regelmatig geupdate te worden. Zo blijft alles soepel werken en houd je hackers en virussen buiten de deur.
Dat updaten kun je eenvoudig zelf doen, maar je kunt ook kiezen voor Bobs onderhoudsabonnement zodat je daar zelf geen omkijken meer naar hebt.

Hosting en domeinnaam

Je website altijd snel bereikbaar.

 • € 10,00 exclusief BTW per maand
 • Krachtig pakket geoptimaliseerd voor WordPress
 • 10 GB SSD schijfruimte
 • Automatische dagelijkse backups
 • Inclusief gratis domeinnaam en e-mail adressen
 • Onbeperkt dataverkeer
 • Gratis SSL certificaat (https)
 • Vooruit per jaar gefactureerd

Onderhoud

Houd je site veilig en up to date. Hosting niet inbegrepen.

 • € 20,00 exclusief BTW per maand
 • Maandelijkse update van WordPress en plugins
 • Controle of alles nog naar behoren werkt
 • Controle op malware en virussen
 • Controle op andere site health problemen
 • Dagelijkse backups naar Google Drive
 • Ook mogelijk als je geen hosting bij Bob hebt
 • Vooruit per jaar gefactureerd

Full Service

Hosting, onderhoud én strippenkaart tegoed in 1 pakket.

 • € 57,50 exclusief BTW per maand
 • Alles onder "Hosting en domeinnaam"
 • Alles onder "Onderhoud"
 • Strippenkaart tegoed van 5 uur per jaar
 • Tegoed inzetbaar voor deze werkzaamheden 
 • Vooruit per jaar gefactureerd