040 848 80 69 bob@bobdewebbouwer.com

WordPress handleiding hoofdstuk 6 : Reacties

Het is in WordPress mogelijk bezoekers te laten reageren op je pagina’s of berichten. Onder instellingen (hoofdstuk 11) kun je instellen of je dat standaard wilt toestaan of niet, maar je kunt deze standaard instelling per pagina of bericht aanpassen. Dat doe je door de vakjes onder het kopje “discussie” aan of uit te vinken. Je vindt deze vakjes in de sidebar van een pagina of bericht onder het “document” tabblad.

Door het vakje voor “reacties toestaan” aan te vinken kunnen mensen reageren op je pagina’s of berichten. Als je reacties hebt toegestaan vind je deze onder het kopje “reacties” in je dashboard. Hier kun je de reacties bekijken, toestaan, verwijderen of bewerken.

In het vakje eronder zie je “trackbacks en pingbacks toestaan”. Als een andere website een link plaatst naar jouw pagina of bericht wordt er automatisch een link naar die website onder de pagina of het bericht geplaatst, als bedankje voor de link. Als je dit niet wilt moet je dat vakje uitvinken.

Ga door naar hoofdstuk 7 : het menu weergave

discussie

Hulp nodig met je WordPress website?

Deze Wordpress handleiding is geschreven door Bob de webbouwer, een allround website expert die regelmatig blogt over allerlei onderwerpen die je helpen bij (het bouwen van) jouw website. Heb je hulp nodig? Huur Bob de webbouwer dan in om een WordPress website voor je te bouwen, jouw WordPress website te verbeteren of een training over dit onderwerp te verzorgen.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Heeft dit artikel je zo goed geholpen dat je mij niet meer nodig hebt?
Een kleine eenmalige donatie wordt altijd zeer op prijs gesteld 🙂

Bedrag

6 Reacties

 1. Wim ter Haar

  Hoe kan ik de tekst naast de plaatjes zetten?

  Ik kan namelijk niets vinden

  Wim ter Haar

  Antwoord
 2. Bob de webbouwer

  Hoi Wim,

  Ik begrijp niet precies wat je bedoelt… wil je bijvoorbeeld op je homepage het plaatje van de tempel wat kleiner hebben en de tekst ernaast, zoals in de groene balk hierboven?

  Voor zover ik zo snel kan zien wordt dat helaas niet ondersteund in jouw thema. Dat wil niet zeggen dat het niet mogelijk is, maar dat vereist wel wat kennis van CSS en is dus geen standaard instelling van WordPress.

  Groeten van Bob

  Antwoord
 3. René

  Hallo Bob,

  Hoe kan ik ipv uitgelicht afbeelding een uitgelichte video plaatsen.

  Groetjes René

  Antwoord
 4. Bob de webbouwer

  Hoi René,

  Niet standaard, maar met een plugin als deze wel.

  Groeten van Bob

  Antwoord
 5. Hans

  Wat een uitgebreide handleiding Bob. Bedankt!

  Antwoord
 6. Bob de webbouwer

  Graag gedaan Hans 🙂

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen